Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish By Hybr!d
Go Back   Noobforums - Mobile Phone & Technology Resource > Noob prijevoznik Discussion Forums > Windows Mobile SmartPhone Laboratorij > i930 Laboratorij > i930 Pomoć i Tutoriali
Connect with Facebook
i930 Pomoć i Tutoriali Trebate li pomoć s Vaše Smartphone (i930) dobili sva vaša pitanja dodano ovdje!

Reply

Thread Tools
Old 01-06-2006   #1
NeXtEli730
Gost

Kako Oblik Vaš Nextel i930

Da biste oblikovali vaše Nextel i930 i zalazak Internet leđa to tvornica postavljanje, učinite to.

** Upozorenje **

Zapamtite, predlažemo da sigurnosna kopija tvoj telefon, a zatim učinite to.

Pritisnite i držite lijevu meku tipku kada je telefon isključen. Snaga na telefon dok držite lijevu soft tipku, a zatim pritisnite U redu. To će resetirati telefon. Ćete izgubiti sve.

Zahvaljujući bklynjava i Nexteli730

Last edited by NeXtEli730; 01-06-2006 at 08:47.
  Reply With Quote
Old 01-30-2006   #2
yemil
Prokletstvo Treba mi pomoć!

yemil's Avatar

Pridružite Date: Nov 2005
Zahvalio 0 Puta u 0 Postova
yemil is an unknown quantity at this point
Re: kako oblikovati vlastiti Nextel i930

ako ja oblik zapisa moj i930,, moram ga otključati kasnije?
Old 03-08-2006   #3
havoc2005

Pridružite Date: Mar 2006
Dob: 25
havoc2005 is an unknown quantity at this point

To isnt radi za mene znam da im događaj nešto izvrnut, telefon je isključen, i držite lijevu tipku dok istovremeno držite gumb za uključivanje thr, trebala bi ja i dalje držite lijevu tipku dok bijeli zaslon dogoditi se gore?
havoc2005 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006   #4
alwaysbelieve1
X-Man!

alwaysbelieve1's Avatar

Pridružite Date: May 2005
Dob: 32
Zahvalio 3 Puta u 3 Postova
alwaysbelieve1 will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by havoc2005
To isnt radi za mene znam da im događaj nešto izvrnut, telefon je isključen, i držite lijevu tipku dok istovremeno držite gumb za uključivanje thr, trebala bi ja i dalje držite lijevu tipku dok bijeli zaslon dogoditi se gore?
isključite telefon ... pritisnite i držite lijevu meku tipku za 3 sekunde ... zatim pritisnite dugme moć ... držati držanje meku tipku i pričekajte bijeli format sceen i pogodak U redu. `da je to.

Da vidite linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.

Ja sam zaštićen od strane X. Jeste li u
Da vidite linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
yet?
alwaysbelieve1 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006   #5
havoc2005

Pridružite Date: Mar 2006
Dob: 25
havoc2005 is an unknown quantity at this point

Lol žao hvala vam, također, ja kupio pretplate i preuzete nunlock i im čekivanje za ključ. Ja sam uz pretpostavku Trebam ključ kako bi decert
havoc2005 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006   #6
JAY5MAY

Pridružite Date: Nov 2004
Dob: 41
JAY5MAY is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by GroundNPound
isključite telefon ... pritisnite i držite lijevu meku tipku za 3 sekunde ... zatim pritisnite dugme moć ... držati držanje meku tipku i pričekajte bijeli format sceen i pogodak U redu. `da je to.
hi ja pravedan je dobio mene novi i930 9-13-2006 ja tryed to Decertify sa NUnlocker.exe. dobro ja mest gore, moj telefon i dalje ne decertifyed i sada imam nekoga elses kontakte. na vrhu da ja ne mogu to sync to pc
ja mislim da ja formatirati telefon ja mogu početi ispočetka. ali možda ja ne radim nešto dobro. Trebam pomoć. Pomoć ugoditi? ja početi s telefon isključen a zatim pritisnite i držite lift meku tipku (to je jedan za cherp zar ne?) onda ja Puch moć gumb i držite ga uz meku tipku reći bijela sceen.
(Ja samo vidjeti prazan bijeli sceen za 1 sic ili tako) kad ih otpuste i pogodak U REDU gumb što je brže mogu. ja tryed to tako mnogo načina. što je pravi put.
thank's
JAY5MAY is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006   #7
MF
Techie Gospoda

mof's Avatar

Dob: 38
Zahvalio 6 puta u 6 Posts
mof will become famous soon enoughmof will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by JAY5MAY
hi ja pravedan je dobio mene novi i930 9-13-2006 ja tryed to Decertify sa NUnlocker.exe. dobro ja mest gore, moj telefon i dalje ne decertifyed i sada imam nekoga elses kontakte. na vrhu da ja ne mogu to sync to pc
ja mislim da ja formatirati telefon ja mogu početi ispočetka. ali možda ja ne radim nešto dobro. Trebam pomoć. Pomoć ugoditi? ja početi s telefon isključen a zatim pritisnite i držite lift meku tipku (to je jedan za cherp zar ne?) onda ja Puch moć gumb i držite ga uz meku tipku reći bijela sceen.
(Ja samo vidjeti prazan bijeli sceen za 1 sic ili tako) kad ih otpuste i pogodak U REDU gumb što je brže mogu. ja tryed to tako mnogo načina. što je pravi put.
thank's
lijeva meka tipka je jedan na tipkovnicu za početak meni se nalazi u gornjem lijevom tipkovnice .....

mof is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2007   #8
ezale
By George I Think I Got It

ezale's Avatar

Pridružite Date: Jan 2006
Dob: 20
ezale is an unknown quantity at this point

Da li se svi originalni programima leđa?
ezale is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2007   #9
MF
Techie Gospoda

mof's Avatar

Dob: 38
Zahvalio 6 puta u 6 Posts
mof will become famous soon enoughmof will become famous soon enough

ako ste mislili kao dan kad ste ga kupili slijedite upute gore ..........

mof is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2007   #10
ezale
By George I Think I Got It

ezale's Avatar

Pridružite Date: Jan 2006
Dob: 20
ezale is an unknown quantity at this point

ok ty za taj dio ja mislim telefon decerted im nije u potpunosti siguran, ali što mane Moram ako nije?
ezale is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Currently Active Users Pregledavanje Ovaj Thread: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Thread Tools

Pravila Postanja
Ti svibanj ne postati nove teme
Ti svibanj ne postati odgovore
Ti svibanj ne postavljati privitke
Ti svibanj ne editovati vaše postove

BB code je Na
Smilies su Na
[IMG] koda Na
HTML kôd je Na

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
File Extentions Lista 06 * Sloboda Otkupitelja 2oo6 * Sloboda Otkupitelj Tutoriali 2 10-03-2008 07:36
Kašičica na SprintNextel Wireless DoneKrazy Ekskluzivne Vijesti iz Nextel 57 02-08-2006 08:41
Nextel objavljuje CFO 2004 Subscriber rast na Investor Conference evilvinny In The News 3 01-13-2005 09:19
Sprint Nextel spojiti u $ 35B Deal evilvinny Ekskluzivne Vijesti iz Nextel 2 12-17-2004 04:00

Sva vremena su GMT -5. Trenutno je 02:49.
Style by Noob Stilovi
Thanks for Voting us #1 in the Best of Brooklyn Computer Repair Category
Najbolji Brooklyn Computer Repair