|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
![]() |
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
| Registracija | Forum Rules | FAQ | ChatBox Full | Lista Članova | Kalendar | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
| i930 Pomoć i Tutoriali Trebate li pomoć s Vaše Smartphone (i930) dobili sva vaša pitanja dodano ovdje! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#1 |
|
Gost
|
Kako Oblik Vaš Nextel i930
Da biste oblikovali vaše Nextel i930 i zalazak Internet leđa to tvornica postavljanje, učinite to.
** Upozorenje ** Zapamtite, predlažemo da sigurnosna kopija tvoj telefon, a zatim učinite to. Pritisnite i držite lijevu meku tipku kada je telefon isključen. Snaga na telefon dok držite lijevu soft tipku, a zatim pritisnite U redu. To će resetirati telefon. Ćete izgubiti sve. Zahvaljujući bklynjava i Nexteli730 Last edited by NeXtEli730; 01-06-2006 at 08:47. |
|
|
|
#2 |
|
Prokletstvo Treba mi pomoć!
Pridružite Date: Nov 2005
Zahvalio 0 Puta u 0 Postova
Re: kako oblikovati vlastiti Nextel i930
ako ja oblik zapisa moj i930,, moram ga otključati kasnije?
|
|
|
#3 |
|
Pridružite Date: Mar 2006
Dob: 25
To isnt radi za mene znam da im događaj nešto izvrnut, telefon je isključen, i držite lijevu tipku dok istovremeno držite gumb za uključivanje thr, trebala bi ja i dalje držite lijevu tipku dok bijeli zaslon dogoditi se gore?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
X-Man!
Pridružite Date: May 2005
Dob: 32
Zahvalio 3 Puta u 3 Postova
Quote:
Da vidite linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova. Ja sam zaštićen od strane X. Jeste li u Da vidite linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova. yet? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pridružite Date: Mar 2006
Dob: 25
Lol žao hvala vam, također, ja kupio pretplate i preuzete nunlock i im čekivanje za ključ. Ja sam uz pretpostavku Trebam ključ kako bi decert
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pridružite Date: Nov 2004
Dob: 41
Quote:
ja mislim da ja formatirati telefon ja mogu početi ispočetka. ali možda ja ne radim nešto dobro. Trebam pomoć. Pomoć ugoditi? ja početi s telefon isključen a zatim pritisnite i držite lift meku tipku (to je jedan za cherp zar ne?) onda ja Puch moć gumb i držite ga uz meku tipku reći bijela sceen. (Ja samo vidjeti prazan bijeli sceen za 1 sic ili tako) kad ih otpuste i pogodak U REDU gumb što je brže mogu. ja tryed to tako mnogo načina. što je pravi put. thank's |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Techie Gospoda
Dob: 38
Zahvalio 6 puta u 6 Posts
Quote:
|
|
|
|
#8 |
|
By George I Think I Got It
Pridružite Date: Jan 2006
Dob: 20
Da li se svi originalni programima leđa?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Techie Gospoda
Dob: 38
Zahvalio 6 puta u 6 Posts
ako ste mislili kao dan kad ste ga kupili slijedite upute gore ..........
|
|
|
#10 |
|
By George I Think I Got It
Pridružite Date: Jan 2006
Dob: 20
ok ty za taj dio ja mislim telefon decerted im nije u potpunosti siguran, ali što mane Moram ako nije?
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Pregledavanje Ovaj Thread: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Thread Tools | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| File Extentions Lista 06 * Sloboda Otkupitelja 2oo6 * | Sloboda Otkupitelj | Tutoriali | 2 | 10-03-2008 07:36 |
| Kašičica na SprintNextel Wireless | DoneKrazy | Ekskluzivne Vijesti iz Nextel | 57 | 02-08-2006 08:41 |
| Nextel objavljuje CFO 2004 Subscriber rast na Investor Conference | evilvinny | In The News | 3 | 01-13-2005 09:19 |
| Sprint Nextel spojiti u $ 35B Deal | evilvinny | Ekskluzivne Vijesti iz Nextel | 2 | 12-17-2004 04:00 |