Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish By Hybr!d
Go Back   Noobforums - мобилен телефон & Технологии "Ресурсен > Noob Оператори Дискусионни форуми > Windows Mobile Smartphone Лаборатория > i930 Лаборатория > i930 Помощ и ръководства
Connect with Facebook
i930 Помощ и ръководства Нуждаете се от помощ за вашия Smartphone (i930) получи всички ваши въпроси, добавя тук!

Reply

Нишка Инструменти
Old 01-06-2006   #1
NeXtEli730
Гост

Публикации: N / A
Как да форматирате Nextel i930

За да форматирате Nextel i930 и го обратно към фабричните настройки, направете това.

Внимание ** **

Не забравяйте, че ние предлагаме да гръб на телефона, а след това да направите това.

Натиснете и задръжте левия мек ключ, когато телефонът е изключен. Захранване на телефона, като държите натиснат левия мек бутон и след това натиснете OK. Това ще се рестартира телефона си. Вие ще загубите всичко.

Благодарение на bklynjava и Nexteli730

Последно редактиран от NeXtEli730; 01-06-2006 в 08:47 ч..
  Reply With Quote
Old 01-30-2006   #2
yemil
Проклятие Имам нужда от помощ!

yemil's Avatar

Присъедини Дата: Nov 2005
Възраст: 46
Благодаря: 0
Благодари 0 пъти в 0 мнения
Предст Мощност: 0
yemil is an unknown quantity at this point
Re: Как да форматирате Nextel i930

ако аз формат ми i930,, Трябва ли да я отключите отново по-късно?
Old 03-08-2006   #3
havoc2005

Присъедини Дата: Mar 2006
Възраст: 25
Публикации: 9
havoc2005 is an unknown quantity at this point

Това isn't работят за мен, аз знам IM правиш нещо нередно, телефонът е изключен, и задръжте натиснат левия клавиш, докато в същото време THR задържите бутона за захранване, трябва да продължи да задръжте натиснат левия клавиш, докато на бял екран идва нагоре?
havoc2005 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006   #4
alwaysbelieve1
Х-Мен!

alwaysbelieve1's Avatar

Присъедини Дата: May 2005
Възраст: 32
Публикации: 597
Благодари на 3 пъти в 3 мнения
Предст Мощност: 21
alwaysbelieve1 will become famous soon enough

Цитат:
Първоначално Публикувано от havoc2005
Това isn't работят за мен, аз знам IM правиш нещо нередно, телефонът е изключен, и задръжте натиснат левия клавиш, докато в същото време THR задържите бутона за захранване, трябва да продължи да задръжте натиснат левия клавиш, докато на бял екран идва нагоре?
изключите телефона ... натиснете и задръжте левия мек ключ за 3 секунди ... Сега натиснете бутона за захранване ... да държи мека ключ и изчакайте за бяла sceen формат и добре хит. , че "това е.

За да видите линкове или изображения в подписи публикацията брои трябва да бъде 10 или по-голямо. В момента имате 0 пунктове.

Аз съм защитена от X. Има ли в
За да видите линкове или изображения в подписи публикацията брои трябва да бъде 10 или по-голямо. В момента имате 0 пунктове.
още?
alwaysbelieve1 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006   #5
havoc2005

Присъедини Дата: Mar 2006
Възраст: 25
Публикации: 9
havoc2005 is an unknown quantity at this point

Lol съжалявам благодаря ти, също така, закупен абонамент и изтеглени nunlock Им и чакат за ключ. Аз съм поема Имам нужда от ключ, за да decert
havoc2005 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006   #6
JAY5MAY

Присъедини Дата: Nov 2004
Възраст: 41
JAY5MAY is on a distinguished road

Цитат:
Първоначално Публикувано от GroundNPound
изключите телефона ... натиснете и задръжте левия мек ключ за 3 секунди ... Сега натиснете бутона за захранване ... да държи мека ключ и изчакайте за бяла sceen формат и добре хит. , че "това е.
Здравейте аз просто ме нов i930 9-13-2006 и опитал да го Decertify с NUnlocker.exe. Ами аз Най-горе, телефонът ми все още не е decertifyed & сега аз имам някой elses контакти. отгоре на това не мога да го синхронизирате с компютъра
Мисля, че ако преформатиране на телефона и да започнете отначало. но може би аз не правя нещо, нали. Имам нужда от помощ. Помощ моля? започна с телефона след това натиснете & задръжте лифт мек клавиш (това е един за cherp нали?) тогава аз Puch бутона на захранването & го държи с мек ключов кажа бели sceen.
(Виждам само един празен бял sceen за 1 така или така), когато ги пуснеш & хит на бутона ОК толкова бързо, колкото аз мога. Аз опитал толкова много начини. Какво е по правилния начин.
благодаря '
JAY5MAY is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2006   #7
MoF
Techie Иеова

mof's Avatar

Възраст: 38
Благодари на 6 пъти в 6 поста
Предст Мощност: 46
mof will become famous soon enoughmof will become famous soon enough

Цитат:
Първоначално Публикувано от JAY5MAY
Здравейте аз просто ме нов i930 9-13-2006 и опитал да го Decertify с NUnlocker.exe. Ами аз Най-горе, телефонът ми все още не е decertifyed & сега аз имам някой elses контакти. отгоре на това не мога да го синхронизирате с компютъра
Мисля, че ако преформатиране на телефона и да започнете отначало. но може би аз не правя нещо, нали. Имам нужда от помощ. Помощ моля? започна с телефона след това натиснете & задръжте лифт мек клавиш (това е един за cherp нали?) тогава аз Puch бутона на захранването & го държи с мек ключов кажа бели sceen.
(Виждам само един празен бял sceen за 1 така или така), когато ги пуснеш & хит на бутона ОК толкова бързо, колкото аз мога. Аз опитал толкова много начини. Какво е по правилния начин.
благодаря '
в ляво мек ключов е този на клавиатурата, използвани за начало меню се намира в горния ляв ъгъл на клавиатурата .....

mof is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2007   #8
ezale
Като Джордж Мисля Успях

ezale's Avatar

Присъедини Дата: Jan 2006
Възраст: 20
Предст Мощност: 6
ezale is an unknown quantity at this point

Да получите всички оригинални програми обратно?
ezale is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2007   #9
MoF
Techie Иеова

mof's Avatar

Възраст: 38
Благодари на 6 пъти в 6 поста
Предст Мощност: 46
mof will become famous soon enoughmof will become famous soon enough

ако искаш да кажеш като ден сте купили това следвайте инструкциите по-горе ..........

mof is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2007   #10
ezale
Като Джордж Мисля Успях

ezale's Avatar

Присъедини Дата: Jan 2006
Възраст: 20
Предст Мощност: 6
ezale is an unknown quantity at this point

Тай добре за тази част Мисля, че телефонът е decerted IM не е напълно сигурен, но какви недостатъци имам, ако не е?
ezale is offline   Reply With Quote
Reply

Маркери

В момента активни потребители Зрителен тази тема: 1 (0 потребители и 1 гости)

Нишка Инструменти

Правила за публикуване
Ти не може да публикувате нови конци
Ти не може да публикувате отговори
Ти не може да публикувате прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

BB код е На
Усмивки са На
[IMG] код На
HTML код е На

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Файл Extentions Списък 06 * Свобода Изкупител 2oo6 * Свобода Изкупител Уроци 2 10-03-2008 07:36 AM
SCOOP на SprintNextel Безжичен DoneKrazy Ексклузивни новини От Nextel 57 02-08-2006 08:41 ч.
Най-близък Съобщавам CFO 2004 абоната растеж на инвеститорите конференция evilvinny В новините 3 01-13-2005 09:19 ч.
Спринт, Nextel да влезете в $ 35б Обява evilvinny Ексклузивни новини От Nextel 2 12-17-2004 04:00 ч.

Всички времена са GMT -5. В момента е: 03:14 AM.
Стил от Noob Стайлс
Thanks for Voting us #1 in the Best of Brooklyn Computer Repair Category
Най-добър Бруклин Компютърна Ремонт
Осъществено от vBulletin ® Версия 3.7.5
Copyright © 2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd