|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
![]() |
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
| Регистрация | Форум Правила | Често задавани въпроси | ChatBox Пълно | Членове | Календар | Днешната Постове | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети |
| i930 Помощ и ръководства Нуждаете се от помощ за вашия Smartphone (i930) получи всички ваши въпроси, добавя тук! |
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
#1 |
|
Гост
Публикации: N / A
|
Как да форматирате Nextel i930
За да форматирате Nextel i930 и го обратно към фабричните настройки, направете това.
Внимание ** ** Не забравяйте, че ние предлагаме да гръб на телефона, а след това да направите това. Натиснете и задръжте левия мек ключ, когато телефонът е изключен. Захранване на телефона, като държите натиснат левия мек бутон и след това натиснете OK. Това ще се рестартира телефона си. Вие ще загубите всичко. Благодарение на bklynjava и Nexteli730 Последно редактиран от NeXtEli730; 01-06-2006 в 08:47 ч.. |
|
|
|
#2 |
|
Проклятие Имам нужда от помощ!
Присъедини Дата: Nov 2005
Възраст: 46
Благодаря: 0
Благодари 0 пъти в 0 мнения
Предст Мощност: 0 ![]() |
Re: Как да форматирате Nextel i930
ако аз формат ми i930,, Трябва ли да я отключите отново по-късно?
|
|
|
#3 |
|
Присъедини Дата: Mar 2006
Възраст: 25
Публикации: 9
Това isn't работят за мен, аз знам IM правиш нещо нередно, телефонът е изключен, и задръжте натиснат левия клавиш, докато в същото време THR задържите бутона за захранване, трябва да продължи да задръжте натиснат левия клавиш, докато на бял екран идва нагоре?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Х-Мен!
Присъедини Дата: May 2005
Възраст: 32
Публикации: 597
Благодари на 3 пъти в 3 мнения
Предст Мощност: 21 ![]() |
Цитат:
За да видите линкове или изображения в подписи публикацията брои трябва да бъде 10 или по-голямо. В момента имате 0 пунктове. Аз съм защитена от X. Има ли в За да видите линкове или изображения в подписи публикацията брои трябва да бъде 10 или по-голямо. В момента имате 0 пунктове. още? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Присъедини Дата: Mar 2006
Възраст: 25
Публикации: 9
Lol съжалявам благодаря ти, също така, закупен абонамент и изтеглени nunlock Им и чакат за ключ. Аз съм поема Имам нужда от ключ, за да decert
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Присъедини Дата: Nov 2004
Възраст: 41
Цитат:
Мисля, че ако преформатиране на телефона и да започнете отначало. но може би аз не правя нещо, нали. Имам нужда от помощ. Помощ моля? започна с телефона след това натиснете & задръжте лифт мек клавиш (това е един за cherp нали?) тогава аз Puch бутона на захранването & го държи с мек ключов кажа бели sceen. (Виждам само един празен бял sceen за 1 така или така), когато ги пуснеш & хит на бутона ОК толкова бързо, колкото аз мога. Аз опитал толкова много начини. Какво е по правилния начин. благодаря ' |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Techie Иеова
Възраст: 38
Благодари на 6 пъти в 6 поста
Предст Мощност: 46 ![]() ![]() |
Цитат:
|
|
|
|
#8 |
|
Като Джордж Мисля Успях
Присъедини Дата: Jan 2006
Възраст: 20
Предст Мощност: 6 ![]() |
Да получите всички оригинални програми обратно?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Techie Иеова
Възраст: 38
Благодари на 6 пъти в 6 поста
Предст Мощност: 46 ![]() ![]() |
ако искаш да кажеш като ден сте купили това следвайте инструкциите по-горе ..........
|
|
|
#10 |
|
Като Джордж Мисля Успях
Присъедини Дата: Jan 2006
Възраст: 20
Предст Мощност: 6 ![]() |
Тай добре за тази част Мисля, че телефонът е decerted IM не е напълно сигурен, но какви недостатъци имам, ако не е?
|
|
|
|
![]() |
| Маркери |
| В момента активни потребители Зрителен тази тема: 1 (0 потребители и 1 гости) | |
| Нишка Инструменти | |
|
|
Подобни Конци
|
||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Файл Extentions Списък 06 * Свобода Изкупител 2oo6 * | Свобода Изкупител | Уроци | 2 | 10-03-2008 07:36 AM |
| SCOOP на SprintNextel Безжичен | DoneKrazy | Ексклузивни новини От Nextel | 57 | 02-08-2006 08:41 ч. |
| Най-близък Съобщавам CFO 2004 абоната растеж на инвеститорите конференция | evilvinny | В новините | 3 | 01-13-2005 09:19 ч. |
| Спринт, Nextel да влезете в $ 35б Обява | evilvinny | Ексклузивни новини От Nextel | 2 | 12-17-2004 04:00 ч. |