|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
![]() |
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
| Inregistrare | Forum Regulamentul | FAQ | ChatBox Full | Lista de membri | Calendar | Posturi de azi | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite |
| iPhone hacks iPhone Sfaturi şi trucuri |
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#1 |
|
SĂ noob
Alăturaţi-vă Data: iunie 2004
Mulţumit de 21 de ori în 21 de posturi
iPhone Firmware 2.2 Jailbreak Released pentru 3G si 2G
The Dev echipa a lansat Pwnage Tool şi QuickPwn 2.2 (pentru Windows)
Distrează-te şi Jailbreaking deblocarea iPhone dumneavoastră. Asiguraţi-vă că pentru a vizita Dev Team Blog pentru mai multe detalii. Descarca Pwnage 2.2 pentru Mac Descarca QuickPwn 2.2 pentru Mac Descarca QuickPwn pentru utilizatorii Windows Citeste Cautions de mai jos: NU UTILIZAŢI QUICKPWN dacă doriţi să aveţi un potenţial de software debloca de pe iPhone 3G oricând în curând. QuickPwn va actualiza baseband la cea nouă incluse în 2-2 actualizare. Acest \u003d Nu-i bine. Utilizaţi PwnageTool pentru a crea un firmware personalizat 2.2 prima şi atunci ar trebui să fie bine să plec. UPDATE la 2,2 NUMAI CU PWNAGE instrument şi personalizat IPSW Dacă doriţi o 3G debloca. Dacă actualizare cu oficiale. Ipsw sau regulat "actualizare a firmware-vă", care apare in iTunes, sau să utilizaţi QuickPwn - baseband dvs. va fi actualizat, ceea ce înseamnă NU software debloca oricand mai repede pentru tine. NU UTILIZAŢI QUICKPWN şi NUMAI UPDATE la 2,2 CU PWNAGE instrument şi personalizat IPSW dacă doriţi să se poată debloca dvs. 3G în curând.
Pentru a vedea link-uri sau imagini în semnăturile dumneavoastră conta post trebuie să fie de 10 sau mai mare. În momentul de faţă aveţi 0 posturi. Last edited by bklynjava; 11.07.2009, la 02:48. |
|
|
|
| Următoarele utilizatorului spune Thank You a bklynjava Pentru Acest Post utile: | joshzito (12-15-2008) |
|
|
#2 |
|
La naiba am nevoie de ajutor!
Alăturaţi-vă Data: decembrie 2008
Intervenţii: 1
Mulţumit 0 Times in 0 Posts
Re: iPhone Firmware 2.2 Jailbreak Released pentru 3G si 2G
De unde o iau de PWNAGE instrument şi personalizat IPSW?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
SĂ noob
Link-urile pentru Pwnage sunt în 1st post.
|
|
|
#4 |
|
Cred că eu pot
Alăturaţi-vă Data: iunie 2005
Vârsta: 28
Hei baieti, dacă am vrut să-mi debloca si jailbreak iphone 3G, proces care trebuie să fac mai întâi?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
SĂ noob
Citat:
Dacă nu, atunci vă va trebui, probabil, pentru a debloca pentru un alt operator de transport. Altfel, un iPhone se poate jailbroke fără transportator debloca.
|
|
|
|
#6 |
|
La naiba am nevoie de ajutor!
Alăturaţi-vă Data: martie 2009
Intervenţii: 1
Bună ziua, prima dată, folosind forum ...
![]() lent găsirea drum în jurul site-ului. Am încercat să-l folosiţi iThemeit pentru prima dată. Ştiu cum să lucraţi cu iThemeit program, în sensul de a adăuga fundaluri, icoane, etc, dar problema mea este de a trimite un completat temă la telefonul meu. Am facut sigur. Net este instalat pe computerul meu, de vreme ce am pastrat obtinerea Jit debugger prompt / caseta de dialog. Imaginat toate că afară de la alte posturi de pe forum. Alte apoi că telefonul meu nu este jailbroken sau deblocat. Care de la ceea ce am citit poate fi problema mea. Am o 16GB, telefon 3G cu Rogers, şi software-ul este versiunea 2.2.1. Dacă vreuna dintre care info ajută-mă în ce indică în direcţia corectă a ceea ce sa fac. De asemenea, sa folosesc un PC nu Mac. Dacă cineva poate ajuta Aş aprecia, Mulţumesc!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Jurnalul noob hăitaş
Alăturaţi-vă Data: februarie 2005
Vârsta: 25
Hei, cu orice suport 3G / software V. 02.30.03? sau daca nu va trebui să i downgrade?
|
![]() |
| Marcaje |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 membri si 1 cu nevoi speciale) | |
| Thread Tools | |
|
|